Ugrás a tartalomra

Állítsd az időt az oldaladra! – időmenedzsment workshop

IDŐPONT

Program leírása

Workshop időpontja: 2023. március 22. (szerda), 15:00-18:00

Helyszín: PTE KTK B432 (Hatchery)


Halogatás, kapkodás, időhiány… Ismerős helyzetek? Az időnk beosztása nem megy mindig könnyen, és a megszokott módszereink is kudarcot vallhatnak olykor.

Ha szeretnél támpontokat kapni, hogyan rangsorold a feladataidat, tartsd be jobban a határidőket, és ránézni arra, hogy mi működik jól, és min lenne érdemes változtatni a már kialakult technikáidban. Gyakorlati tapasztalatokon alapuló tudást és praktikus módszereket gyűjtünk össze, olyan eszközöket, amelyek jól alkalmazhatóak a mindennapokban.

A workshop a résztvevők aktív jelenlétére alapoz, páros-kiscsoportos és egyéni gyakorlatokkal, és azok közös megbeszélésével, egymást inspirálva, egymástól tanulva.

Maximális létszám
14
Főbb témakörök
  • Saját időmenedzselési technikáink áttekintése, tudatosítása
  • Mi az igazán fontos, milyen értékek vezérelnek?
  • Időrablóink
  • A halogatásról
  • Néhány hasznos időmenedzselési technika

A tréninget Kalapos Judit Edina karrier tanácsadó, tréner tartja.

Főleg középiskolások és fiatal felnőttek számára tart készségfejlesztő csoportokat. Arra törekszik, hogy mindig arra legyen ideje, amire valójában akarja is, hogy legyen.

Jelentkezési információ

Jelentkezés feltétele
  • Kérjük, jelentkezéskor vedd figyelembe, megfelelő-e a workshop időpontja és csak akkor jelentkezz, ha jelen tudsz lenni rajta elejétől a végéig!
  • Órai hiányzás esetén tudunk igazolást adni.
  • Olyan email címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, munkatársunktól ugyanis email-es visszajelzést fogsz kapni a jelentkezésedről. Kérjük, egy válasz e-maillel jelezd majd, biztosan számíthatunk-e Rád a workshopon.
  • Amennyiben valami közbejön, és mégsem tudsz részt venni, arra kérünk, azt legkésőbb 36 órával a workshop kezdete előtt jelezd valamelyik elérhetőségünkön.

Miért érdemes részt venned?

Miért érdemes részt venned?

Egy tréning/workshop piaci ára 20-50 000 forint között mozog, azonban a Karrier Iroda által szervezett tréningek/workshopok a PTE hallgatói és frissdiplomásai számára térítésmentesek.

Kapcsolat

Bővebb információ:

Nagy Bettina 
Képzési és tanácsadási koordinátor

Pécsi Tudományegyetem Oktatási Igazgatóság
Karrier Iroda

Pécsi Tudományegyetem Rektori Hivatal
H-7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
Email: nagy.bettina.gizella@pte.hu
Tel: +36 72 501 500/28088

Jelentkezés

A jelentkezéshez kérjük, lépjen be az oldalra!