Ugrás a tartalomra

#beléPTEtő

Mi is az a Gólyatréning?

A Gólyatréning egy, kifejezetten a saját karod gólyáinak szóló program a Kar és a Karrier Iroda közös szervezésében, mely immáron 6. éve zajlik.

A Gólyatréningek során egy pár órás, játékos kikapcsolódás keretében hasznos információkat, készségfejlesztő tippeket kapnak a felsőbb éves hallgatótársaiktól a részvevő gólyák. A programban kiemelt szerepet kap a közösségépítés és az egyetemi életben való kiigazodás. Ezek a foglalkozások kiscsoportban (12-18 gólya), páros csoportvezetéssel augusztus végén/szeptember elején valósulnak meg.

belepteto_golyatrening
🙋 ÚJ VAGY ITT A PTE-N? 

Első hét az egyetemen? Keresed a helyed? Jó lenne megismerkedni pár emberrel?

A három óra alatt évfolyamtársaiddal együtt élmény alapú gyakorlatok segítségével rázódhatsz bele az egyetemi életbe. Ezek a foglalkozások kiscsoportosak, egy csoportban 10-15 társaddal és 2 felsőbb éves hallgató vezetésével kaphatsz segítséget az időd beosztásához és az információszerzéshez. Tippekkel is ellátunk, hogy mire érdemes figyelni az egyetemi hétköznapokban. Persze a csapatépítés sem marad ki!

Keresd a BeléPTEtő gólyatréninggel kapcsolatos információkat a saját PTE karodon vagy a Karrierpontnál!

⭐LEGALÁBB 1 ÉVE HALLGATÓ VAGY? 

  • Szeretnél hasznos lenni, és tenni valamit a hallgatótársaidért?

  • Szeretnél tanulni magadról, kipróbálni magadat egy új szerepben?

  • Szeretnél új barátságokat kötni?

Ha legalább két kérdésedre igennel válaszoltál, akkor a Gólyatréning csoportvezetők között a helyed!

Képzés, díjazás

Azon hallgatók, akik jelentkeznek Csoportvezetőnek, egy kiválasztási folyamaton fognak végigmenni, melynek végén – kiválasztás esetén – ún. Csoportvezetői képzésben részesülnek a Karrier Iroda munkatársai által.

  • A képzés első fele (3 óra) online 2023 június végén, második fele (2x8 óra) személyesen egy Campus kurzus keretén belül július-augusztusban zajlik majd.

A csoportvezetői képzést elvégzők tanúsítványt/Campus kreditet kapnak (attól függ, melyik Karon valósul meg a program), a gólyatréning megtartásáért pedig 5000 Ft ösztöndíjban részesülnek alkalmanként.

 

 

Bővebb információ: beihammer.boglarka@pte.hu