Ugrás a tartalomra

Karrier Kártya/Karrierkredit

Karrier Kártyával 2 KREDITÉRT

 

A PTE Karrier Iroda programjaival karrierkrediteket gyűjthetsz, amelyeket az Életpálya tervezés kompetenciák fejlesztése c. campus kredites kurzus keretében 2 kreditpontra válthatsz át.

HOGYAN?

1. Az alábbi programok közül válaszd ki azokat, amelyek leginkább érdekelnek.

2. A félév végén a megszerzett karrierkrediteket összesítjük, majd utólagos kurzusfelvétellel rögzítjük a Neptun tanulmányi rendszerben. 200 karrierkredit=2 kredit. (Tört kredit beírására nincs lehetőség!)

3. A kurzus teljesítéséhez szükséges még egy Beszámoló elkészítése a Karrier Iroda weboldaláról letölthető sablon alapján (+50 karrierkredit/félév)

PROGRAMELEMEK - KREDITSZÁMOK

Tanácsadások

  • Énmárka
  • Coaching
  • Cv tanácsadás és álláskeresési tippek
  • Grafológia
  • Életpálya és karrier
  • Tanulásmódszertan
  • Mentálhigiénés és életvezetési tanácsadás

25 karrierkredit

/tanácsadási típus

Karrier Iroda által szervezett

50 karrierkredit

100 karrierkredit

25 karrierkredit

25 karrierkredit

 

BESZÁMOLÓ LETÖLTÉSE

KARRIER KÁRTYA LETÖLTÉSE

 

GYIK

Hány félév alatt kell összegyűjtenem a 200 karrierkreditet?

A karrierkreditek gyűjtése nincs félévhez kötve, tehát több félév alatt is összegyűjthetőek, és mindig az adott félévben – szorgalmi időszak végéig – leadott beszámoló után íródnak jóvá Neptun tanulmányi kreditként, utólagos kurzusfelvétellel.

Ha többször részt veszek ugyanazon a programon, többször is jár érte a karrierkredit?

Azonos elnevezésű programelemért csak egy alkalommal szerezhető karrierkredit pl. grafológiai tanácsadáson több alkalommal is részt vehetsz, de csak egyszer jár érte a 25 karrierkredit.

Ha 400 karrierkreditet gyűjtök össze, akkor is csak 2 kreditpontot tudok gyűjteni?

Ha a különböző elnevezésű programelemekből többször is összegyűjtöd a 200 karrierkreditet, akkor több alkalommal is el tudjuk ismerni számodra a 2 kreditpontot, amennyiben az elismertetéshez szükséges Beszámolót elküldöd számunkra.

Minden elküldött beszámolóm után megkapom az 50 karrierkreditet?

Nem. Az adott félévben az Életpálya tervezés kompetenciák fejlesztése c. campus kurzus teljesítéséhez 1 összesített beszámolót várunk. A beszámolóért járó 50 karrierkreditet minimum 150 karrierkredit teljesítése után tudjuk jóváírni. 1 félévén belül 1 beszámolót számítunk be!