Ugrás a tartalomra

Beszámoló a 2022-es beléPTEtő gólyatréningekről

2023.02.06.
PTE Karrier Irodánk a PTE valamennyi karának szoros együttműködésben immáron ötödik éve biztosított az elsőévesek számára egy beilleszkedést segítő programot, a BeléPTEtő gólyatréninget.

BeléPTEtő Gólyatréning 2021- szervezői és csoportvezetői beszámoló

2023.02.06.
"...AZ ALKOTÁSUNK MEGÁLL, EGYBEN MARAD, ÉS RÁJÖVÜNK: EGYÜTT FEL TUDJUK ÉPÍTENI, MEG TUDJUK CSINÁLNI." GONDOLATOK A BELÉPTETŐ GÓLYATRÉNINGEK KÖRÜL – SZERVEZŐI ÉS CSOPORTVEZETŐI BESZÁMOLÓ Király Karolina írása

Ilyen volt Novák Csaba és Almási Gábor előadása az online térben - Regényi Lilla beszámolója

2023.02.06.
2021. február 25-én ismét ellátogatott hozzánk Novák Csaba és Almási Gábor, előadásukat a Teams felületén keresztül követhették végig a résztvevők. Ezúton is köszönjük Regényi Lillának az előadásról írt beszámolóját! Olvassátok szeretettel!

Legyél Te is Zsiráf! - egy résztvevő hallgató beszámolója

2023.01.31.
" Mit jelent zsiráfnak lenni? Hogy lehet elérni azt, hogy ne csak „zsiráfkodjunk”, hanem teljes mértékben zsiráffá váljunk? Mit tehetünk a sakálok megjegyzései ellen? Ehhez hasonló mondatokkal találkoztunk a „Legyél te is zsiráf!” elnevezésű workshopon..."

Elkészült egyedi tervezésű szemesztertervezőnk

2023.01.17.
A tavaszi szemeszterben is egy egyedi készítésű szemesztertervezővel szeretnénk kedveskedni, hogy ez a féléved is a lehető legjobban sikerüljön!

BIZTONSÁG A BIZONYTALANSÁGBAN - tréning beszámoló

2022.08.05.
"Ahány ember, annyiféle érzés, frusztráció, döntési helyzet és aktuális fókuszpont. A tréning mégis összehozott minket." - Gondolatok egy résztvevő hallgató beszámolójából

Feliratkozás a következőre: Önismeret