Ugrás a tartalomra

Te is lehetsz pályasegítő! - Pályaorientációs workshop vezetői képzés

2023.02.06.
A pályaválasztás nem magánügy. Ahhoz, hogy megalapozott döntést tudjál hozni, hogy az elképzeléseidet, érdeklődési körödet össze tudd kapcsolni a képzési, illetve elhelyezkedési lehetőségekkel, szükséges egy nagy adag önismeret, illetve pálya- és munkaerőpiaci ismeret is.

Legyél Te is Zsiráf! - egy résztvevő hallgató beszámolója

2023.01.31.
" Mit jelent zsiráfnak lenni? Hogy lehet elérni azt, hogy ne csak „zsiráfkodjunk”, hanem teljes mértékben zsiráffá váljunk? Mit tehetünk a sakálok megjegyzései ellen? Ehhez hasonló mondatokkal találkoztunk a „Legyél te is zsiráf!” elnevezésű workshopon..."

Így építsd tudatosan a személyes márkádat már az egyetemi éveid alatt

2022.08.05.
Azt mondják a személyes márka az, amit akkor mondanak rólad, amikor kimész a szobából. Akár foglalkozol vele, akár nem, az emberek így is, úgy is véleményt alkotnak rólad. A kérdés tehát csak az, hogy tudatosan vagy tudattalanul alakítod, hogy milyen tulajdonságokat társítanak hozzád. Ha szeretnéd kezedbe venni az irányítást, akkor fogadd meg a cikkben összegyűjtötti márkaépítési tippeket!

NYUGI VAN! - Stresszkezelési tréning beszámoló -

2022.05.24.
Állandó ingerek, határidők, előre nem látható, akár 180 fokos változások a mindennapi életünk része. Stresszel? IGEN.

SZÍNEZD ÚJRA A KARRIERED! - workshop beszámoló nem csak kisgyermekes szülőknek

2022.02.24.
Az a tény, hogy kisgyermekünk születik, már önmagában képes az addig  jól működő rendszerünket fenekestől felborítani, így dupla kihívást  jelenthet, ha emellett az egyetemi tanulmányainkat is menedzselnünk kell,  vagy hosszabb kihagyás után szeretnénk visszatérni a munka világába,  esetleg a módosult helyzet miatt karrierváltásra is kényszerülünk.

Feliratkozás a következőre: Karrier