Ugrás a tartalomra

Kalapos Judit

Bemutatkozás

Hiszek a találkozásokban: abban, hogy két ember találkozása sosem véletlen, hanem valami dolguk van egymással. Tanácsadóként a kérdésekben hiszek, amire mindenki megtalálhatja a saját válaszát.

 

Mentálhigiénés és életvezetési tanácsadás

Jöhet olyan élethelyzet, amikor jó, ha van valaki, aki meghallgat, nem ítélkezik, és ha kell, tükröt tart, és ebből erőt merítve tudsz továbbmenni az utadon.

 

Pályaorientációs tanácsadás

Azt gondolom, hogy a pályaválasztás nem egyszeri döntés eredménye, sokkal inkább egy folyamat, egy út, aminek sok állomása van. Akárhol tartasz ezen az úton, jól jöhet valaki, aki kérdéseket tesz fel, amikre válaszolva közelebb kerülhetsz a saját megoldásodhoz, a saját döntésedhez. Kérdezték már tőlem, hogy mi a garancia, hogy ha valaki eljön egy ilyen tanácsadásra, utána jól fog dönteni. A válaszom az, hogy nincs ilyen garancia. De jó eséllyel tudatosabban, felkészültebben és átgondoltabban fog dönteni, mintha nem jönne el.

 

Elérhetőség

Jelentkezési adatok

Jelentkezni a kalapos.judit@pte.hu e-mail címen lehetséges, NÉV, NEPTUN KÓD, KAR (vagy az adott Oktatási Intézmény neve), TELEFONSZÁM elküldésével! A tanácsadó pontos időpontegyeztetés végett felveszi Önnel a kapcsolatot!

Feliratkozás a következőre: Kalapos Judit