Ugrás a tartalomra
stresszkezeles_trening
Állandó ingerek, határidők, előre nem látható, akár 180 fokos változások a mindennapi életünk része. Stresszel? IGEN.

Stresszfaktorok mindig voltak, vannak és lesznek is az életünkben.  Az, hogy mit kezdünk vele, meghatározza az életminőségünket.  Ebben érzékenyített és támpontokat adott a stresszkezelési tréning!

Az izgalmas és változatos gyakorlatok mindenkit megmozgattak. Arra inspiráltak, hogy tekintsünk játékosan a stresszre és alakítsunk ki olyan szokásokat, mellyel könnyen kezelhetjük azokat, így a mindennapokban fenntarthatjuk egyensúlyunkat.

A Tréning alatt lehetőségünk volt egyéni szinten elgondolkodni életünkön, a leginkább stresszt jelentő életeseményeken, helyzeteken, ingereken és párban, illetve csoportban együttműködni a megoldástalálásban. A bemutatkozástól a záró üzenetírásig minden hozzájárult, hogy gazdagabban távozzunk, mint ide érkeztünk. Fontos tudatosítani, hogy mire mondhatunk „NEM”-et és mi az, amiért „hálásak” lehetünk éppen most. A gyakorlatok erre is rálátást adtak.

Nagyon tetszett az a színes eszköztár, mellyel igazán élmény volt ez a nap. Számomra külön öröm volt, hogy személyesen találkoztunk és kapcsolódhattunk egymáshoz.