Ugrás a tartalomra

Tény, hogy a világ egyre inkább felgyorsult, az idő egyre nagyobb kinccsé válik, miközben sokkal több a bizonytalan helyzet a mindennapjainkban. Munka, család, magánélet, szabadidő, döntések, veszteségek, és akkor még nem is beszéltünk azokról a dolgokról, amelyekre nincs befolyásunk: járványok, háborús helyzetek, halál. Mindannyian szeretnénk egy kis kapaszkodót, szívesen veszünk bármilyen fogódzkodót és gyakorlatot, amivel egy kicsivel megemelhetjük azt a bizonyos biztonságérzetünket. Ebben segített ez a tréning.

Ahány ember, annyiféle érzés, frusztráció, döntési helyzet és aktuális fókuszpont. A tréning mégis összehozott minket. Értő figyelemmel és megértéssel fordultunk egymás felé. Andi, a tréner vezetésével közösen tártuk fel erőforrásainkat, segítettünk lehetőségeink szerint a másiknak a döntéshozatalban, új szempontokra mutattunk rá, bizonyosságot és biztonságot adtunk a társainknak.

Hasznos gyakorlatok segítségével tartottunk önvizsgálatot, ismertünk fel új erősségeket, terveztük meg a vágyott erőforrások megszerzésének metódusát. Végül bizton állíthatom, hogy valamennyien több tudással és elgondolkodtató felismerésekkel a zsebünkkel távoztunk.